Menu van 30/6 tot 09/07

Keuken open van 12 tot 22uur, resto iets langer

FAVORIETE GERECHTEN UIT DE BACKSTAGE KITCHEN

Veggie dagschotel - Niet-veggie dagschotel

Catch of the day
Vis van de dag volgens de goesting van de chef bereid

The one and only taz-burger
Tasty burger - cheddar - bacon - crispy onion - rucola tomaat in a nice bun

En natuurlijk ook de taz-krachtballen in tomatensaus

Van 30/6 tot 09/07 elke dag iets anders!

Veggie

Middle east tray-bake schotel met falafel - flatbread & dips

Gevulde zoete aardappel - geitenkaas - cashewnoten - salie - tomatencrumble

Home made pinsa (zuurdesem pizza)

Girasoli gegrilde courgette - munt en pistachepesto

Vis

Bouchotmosseltjes mariniére

Lotte in thaise rode curry tom yun

Tonijnsteak teriaki in sesamkorst

Catch of the day

Vlees

Tray-bake van griekse citroenkip - krieltjes

Slow cooked lamsschenkel italian style

Steak tartaar met frietjes

Taz-krachtballen in tomatensaus

De echte taz-burger